Log ind
71 99 72 99

Søg Priser På Flytning Til og Fra Udlandet

Skal du flytte? Synes du et traditionelt flyttefirma er for dyrt? Kan du selv stå for pakning og udpakning samt lave en pakkeliste, så er der rigtig mange penge at spare med vores populære 'Gør-det-selv flytning'.

Udfyld dine kontaktdetaljer samt hvor du skal flytte fra og til nedenfor.

Hvorfor flytning med Transporteca?

Sådan Bestiller du flytning

Eksperter i flytning til og fra udlandet

35.798
Brugere
73.282
Forespørgelser
1.469
Handelsruter online

Hvad siger kunderne?

Flytning med Transportecas Gør-det-selv Flytning

Med Transportecas Gør-det-selv flytning, står du selv for at indkøbe materialer til pakning af dit flyttegods, selve pakningen og registrering af alt dit gods på en pakkeliste. Transporteca sender dig en udførlig instruktion på, hvordan pakningen skal foretages samt en skabelon til pakkelisten.

Ved mindre flytteforsendelser indenfor Europa, afhenter vognmanden dit flyttegods på din adresse. Du skal selv sørge for at hjælpe med lastning af bilen, og hvis du har større møbler, skal du sørge for, at du har en hjælper. Ved større oversøiske forsendelser, vil du få leveret en container på din adresse, og har så et aftalt tidsrum til at laste den med dit flyttegods - typisk en dag.

Når du har bestilt din flytning, modtager du en oversigt med de dokumenter som vognmanden eller speditøren skal bruge til at toldbehandle dit flyttegods.

Når du modtager dit flyttegods på modtageradressen, er det ligeledes dit ansvar at sørge for, at der er nogen til at modtage og hjælpe dig med at bære dit flyttegods ind og pakke det ud.

Udover at du kan spare mange penge ved at flytte på denne måde, så bevarer du også fuld kontrol over flytningen.

Din flytning er fuldt forsikret under transporten, når du bestiller gennem Transporteca.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 7199 7299, eller skrive til os på flytning@transporteca.com.