Log ind
71 99 72 99

Bestil fragt fra England

Vi har den bedste pris, med garanti! Du får ingen uventede omkostninger

Hvorfor Transporteca?

Hvordan virker det?

Eksperter på fragt fra England

40.753
Brugere
82.166
Forespørgelser
5.132
Handelsruter online

Hvad siger kunderne?

Video

Fragt fra England med Transporteca

Godstransport og fragt fra England er relativt enkelt da det er indenfor EU, hvor varer som udgangspunkt kan bevæge sig frit.

Størstedelen af den fragt, som kommer fra England er med vejtransport, hvor transittiden blot er 1-2 dage. Benytter man en kurerservice, hvor fragten transporteres via et distributionscenter i både England og Danmark, så kan transittiden ved vejtransport dog være 3-5 dage.

Priserne varierer afhængigt af lastens type og ønsket transittid, samt eventuelt behov for at kunne følge lasten undervejs. Ved mindre forsendelser vil en kurerløsning typisk være både billigst og kunne tilbyde den største gennemsigtighed under transport.

Ved større forsendelser vil det ofte være fordelagtigt at benytte end vognmand, hvor man bestiller en eller flere pallepositioner. Dog er det de færeste vognmænd som tilbyder tracking fra England.

Ved helt stor forsendelser kan man typisk vælge en dedikeret lastbil. Her har man normal mulighed for at have direkte kontakt med chaufføren udervejs.

Der er flere måder at finde gode leverandører til at løse din fragtopgave fra England. Hos Transporteca arbejder vi tæt sammen med de bedste kurerfirmaer, speditører og vognmænd for at få priser og services online, således du hurtigt og let kan gennemskue hvilke muligheder og priser du kan vælge imellem.

I de sjældne tilfælde hvor vi ikke har priser online på netop den service du søger, så tilbyder vi gratis og uforpligtende at sende din forspørgsel ud til vores netværk af samarbejdspartnere, og indenfor 24 timer sende dig de bedste tilbud, på din fragt fra England, vi modtager.

Dermed sikrer du, uanset hvilken opgave du har, at du får den bedste pris på netop den service, som passer dit behov - fra markedets bedste leverandører. Når du har bestilt din transport, så tager den valgte vognmand eller speditør kontakt til din leverandør i England for at koordinere afhentningen. Du bliver orienteret undervejs, og modtager dine varer som aftalt i Danmark, på din adresse.