Log ind
71 99 72 99

Søg og bestil fragt fra USA

Vi har den bedste pris, med garanti! Du får ingen uventede omkostninger

Læs vores artikel "5 Gode Råd Om Fragt Fra USA" her

Sammenlign og bestil fragt fra USA med Transporteca blandt en lang række af speditører. Alle priser på Transporteca er all-in og sikre derfor, at du ikke oplever uventede omkostninger eller forsinkelser.

Findes netop din handelsrute ikke online, indhenter vi gerne et tilbud og sender det inden for 24 timer med prisgaranti! Det eneste du skal gøre er at lave en søgning og indtaste nogle få kontaktoplysninger

HVORFOR TRANSPORTECA?

Sådan Bestiller du fragt

Eksperter i fragt fra USA

39.538
Brugere
79.962
Forespørgelser
1.496
Handelsruter online

Hvad siger kunderne?

Video

FRAGT FRA USA MED TRANSPORTECA

Fragt fra USA behøver ikke være uoverskueligt. Gør man sig nogle få overvejelser om valg af fragtløsning og fragtfirma inden fragten bestilles, undgår man uforudsete overraskelser.

Når der tales om import fra USA er der to fragtmuligheder luftfragt eller søfragt. De har begge fordele og ulemper, men de største forskelle ligger i hastighed og pris.

På Transporteca kan du søge og bestille fragtløsninger fra USA med forskellige transittider, priser og speditører.

Alle priser hos Transporteca er all-in priser. Derfor tilbyder vi prisgaranti, så du ikke risikerer uventede omkostninger. De transporttider du finder på Transporteca er helt frem til levering ved din dør, inklusiv toldbehandling. Du er der med sikret en pris og leveringsdato du kan regne med.

På Transporteca kan du bestille din fragt online. Det gør, at fragtfirmaet kan gå i gang med arbejdet med det samme, og du ikke behøver vente på dit tilbud, og risikerer dine varer bliver forsinket.

Ligger vi ikke inde med en pris på netop din handelsrute, bliver du bedt om at indtaste nogle få kontaktinformationer og vil modtage et tilbud inden for 24 timer.

Har du spørgsmål vedrørende fragt fra USA, er du velkommen til ringe på 71 99 72 99 eller kontakte os via vores online chat.