Log ind
71 99 72 99

Find priser på din Import Fra Kina

Vi har den bedste pris, med garanti! Du får ingen uventede omkostninger

Bestil din import fra Kina her på portalen.

Læs artikel om fragt fra Kina her

Transporteca har samlet services og priser fra de bedste speditører og kurerselskaber, så du let kan finde og bestille den transportløsning som passer til dit behov.

Har du spørgsmål i processen, så ring eller fang os på chatten. Vi elsker at hjælpe med import fra Kina.

Hvorfor Transporteca?

Sådan Bestiller du Import

Eksperter på import fra Kina

38.341
Brugere
77.806
Forespørgelser
1.470
Handelsruter online

Hvad mener kunderne?

Import fra Kina med Transporteca

Import fra Kina behøver ikke være svært og uoverskueligt. Laver man sit forarbejde og overvejer fragtløsning og fragtfirma inden der bestilles, er chancen for ubehagelige overraskelser og risikoen for forsinkelser meget mindre. 

Når du skal bestille fragt fra Kina er der to forskellige metoder tilgængelig, luftfragt eller søfragt. De største forskelle ligger i transittiden og prisen.

Via Transportecas online portal kan du sammenligne og bestille transportløsninger fra Kina på tværs af forskellige speditører, transittider og priser

Vores priser er udelukkende all-in priser. Derfor tilbyder vi en prisgaranti, så du undgår uventede ekstra omkostninger. 

De transittider du finder på Transporteca er beregnet helt frem til levering ved din dør, inklusiv toldbehandling. Så er der sikret en leveringdato du kan regne med Vi har et tæt samarbejde med vores speditører, som er nøje udvalgte. Derfor er du sikker på at modtage en god service til en fair pris.

Afslutningsvis, hos transporteca har du mulighed for bestille med det samme. Det gør, at fragtfirmaet kan starte på din forsendelse med det samme.

Har vi ikke en pris på netop din handelsrute online, bliver du bedt om at indtaste kontaktinformationer og vil modtage et tilbud inden for 24 timer.

Har du spørgsmål vedr. dine muligheder for at bestille import fra Kina, er du velkommen til ringe på 71 99 72 99 eller kontakte os via vores online chat.